https://www.twitch.tv/videos/578427795

VibeVision is on air met een professionele mobiele multicam live-stream studio!

Live-stream multicam studio

Live-stream multicam studio

VibeVision is on air met een professionele mobile multicam live-stream studio!

Hopelijk ben jij en je omgeving in goede gezondheid. Zelf ben ik gelukkig fit..

Maar feit is dat met dit Coronavirus iedereen even een pas op de plaats maakt. Met de professionele mobiele multicam live-stream studio is VibeVision daarom van toegevoegde waarde. Het stelt jou als organisatie in staat om te kunnen blijven inspireren.

Tenminste.. we zijn nu een maandje in de Corona-maalstroom en persoonlijk heb ik wel behoefte aan dat we het ook over andere mooie inspirerende zaken kunnen hebben. Bijvoorbeeld een mooie serie lezingen of een webinar voor professionals. Waarbij er bijvoorbeeld ook per chat gereageerd kan worden.

En daar is die professionele mobiele multicam streaming-studio. Voor live-streaming op kanalen als Youtube, Facebook, Twitch.tv, Skype, Teams, Hangouts, je eigen website, etc etc.

Voordelen:
-multicam geeft een dynamischere beleving
-professionele camera’s geven sowieso een mooier beeld
-er kunnen ook laptops worden aangesloten voor presentaties sheets (eventueel met picture in Picture zodat je de presentator ook nog ziet)
-je kunt ook de chat-stream laten zien
-je kunt eigen logo in het beeld zetten

Ik denk een mooie oplossing! Het kan behoorlijk Corona-proof. Maar één persoon nodig om voor de regie, of eventueel met één assiststent voor een actiever camera voering.

Op 29 maart jongstleden heeft VibeVision er ook wat gezelligheid mee naar de huiskamers gebracht:

Klik hier voor de opgeslagen live-stream

Denk je dat het iets is voor jullie? Of ken je organisaties die toch naar oplossingen zoeken om te blijven communiceren, inspireren?

Laat het weten!